*** Beskriver vem, vad och varför över vad som händer i bilden. Namn på person/er och varför de är med. Information om plats/er. (Fritextfält) Ändring av metadata kräver upphovsmannens tillstånd.
Foto: Rickard Forsberg

Fastighetsmäklaren och franchisetagaren Isak George, verksam i Göteborg på HusmanHagberg, korades under Mäklarmässans galamiddag i fredags till Årets Mäklarprofil 2015.

– Det känns jättekul – såklart, säger Isak George.

Isak George kammade hem förstaplatsen. I juryns motivering står det att Isak George ser till människors bästa och att han kan kombinera det med starkt affärsfokus.

– Vårt fokus ligger på sälj och att vi ska vara intagsdrivande. Men vi försöker också ta hänsyn till våra anställdas olika ambitionsnivåer.

Läs hela intervjun med Isak George i nästa nummer av MäklarVärlden, som kommer fredagen den 4 december! Där kan du också läsa om vad som hände mer på Mäklarmässan.

 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.