metyygzgnqomasd75rtwNu kommer tjänsten Granngaranti som garanterar goda relationer mellan grannar. Tjänsten riktar sig till den som sålt sin bostad med hjälp av mäklarkedjan Mäklarringen och som inte trivs med grannarna i sin nyköpta bostad. De kan då sälja sin nya bostad helt gratis.

– Vi vet att många som köper en ny bostad är oroliga för hur de ska trivas med de nya grannarna. Men det är ju svårt för oss att veta i förväg. Att de nu kan sälja sin bostad gratis med oss om de inte trivs med sina nya grannar ser vi som en extra trygghet, säger Mats Limnefelt, vd Mäklarringen.

Läs mer

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.