zombieI samband med Halloween har Svensk Fastighetsförmedling och bobutiken i Vasastan i Stockholm bestämt sig för att genomföra en läskigare försäljning. Genom 3D-teknik, och med en mycket modig säljare, har de därför låtit familjen Zombie flytta in i lägenheten på Wallingatan.

– Vi ville hitta på något roligt kring Halloween och hade en säljare som ville använda sig av vår 3D-visning. Det är fantastiskt att vi kan erbjuda våra kunder den här spännande och interaktiva tjänsten. Säljarna har nu större möjlighet att maximera antalet visningar av sina bostäder, vilket ökar möjligheterna att snabbt hitta fler möjliga köpare och göra en bra affär, säger Saga Hallström, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Vasastan.

Läs mer

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.