5Femte våningen är populärast. Att priserna stiger ju högre upp man kommer i en fastighet är ingen nyhet. Men är det allra populärast att bo högst upp? För att få svar på den frågan har DI undersökt det hela med hjälp av statistik från Booli. Undersökningen visar att priserna stiger upp till våning fem men där tar det stopp. Lägenheter på våning sex renderar lägre snittpriser än de på våning fem. Troligtvis beror detta på att fastigheter med sex våningar eller mer oftast ligger i mindre attraktiva områden.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.