digitalNu har turen kommit till att kunderna också ska kunna boka en tid med en mäklare direkt på nätet, utan att gå omvägen via intresseformulär och liknande, som varit dominerande under senare år. HusmanHagberg lanserar digital mäklarbokning och Åsa Davidsson, vvd med ansvar för marknad och affärsutveckling på HusmanHagberg säger att det var flera år sedan man lämnade tryckt dagspress på central nivå inom kedjan.

– Där var vi första kedja att våga ändra vår mediemix till att primärt vara digital. Dessutom har vi alltid följt konsumenternas beteende på nära håll och var först i branschen med mobil sajt och sedan responsiv sajt för att möta våra mobila besökare på ett bra sätt.

Läs mer

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.