Skärmavbild 2015-10-21 kl. 20.10.57Svensk Fastighetsförmedling marknadsför en lägenhet genom en kampanjfilm med skådespelare som föreställer ett sällskap som äter middag, umgås och duschar i lägenheten.

– Tanken var att lyfta fram känslan av lägenheten och inte bara utseendet som det ofta blir på bilder. Det är en väldigt social och öppen bostad och målet var att visa det, säger mäklaren Angelica Hermansson till Dagens Media.

Angelica Hermansson säger att man har fått oerhört positiv respons och att intresset för lägenheten har varit enormt. Hon menar att detta inom några år antagligen kommer att vara ett vanligt grepp för att visa lägenheters unika egenskaper.

– På Svensk Fastighetsförmedling uppmanas vi alltid att tänka nytt och kreativt och med tanke på den positiva spridningen är det nog inte sista gången jag gör så här. Det absolut viktigaste är att det ger resultat för kunden annars är ansträngningen förgäves.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.