Traffic lights symbol on gray background

Kammarrätten i Jönköping säger i ett remissvar nej till Finansinspektionens förslag om att det ska vara obligatoriskt att amortera på bolån. Domstolen sa nej till ett liknande förslag i våras och säger alltså nu nej till en omarbetad version.

I ett pressmeddelande säger kammarrättspresident Stefan Holgersson att förslaget måste stämma överens med grundlagen och det kräver en grundligare utredning än vad som nu har presenterats.

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.