matsericsson_2Nytt traineeprogram hjälper nya mäklare in i branschen. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling lanserar branschens mest omfattande traineeprogram för att ge blivande mäklare möjligheten att ta ett första steg in i branschen redan under studietiden.

– Vi vill skapa ett riktigt vasst erbjudande till mäklarstudenterna. Ett erbjudande som ger en unik möjlighet att prova på fastighetsmäklaryrket och bygga både nätverk och kunskaper för framtiden, säger Mats Ericsson som är vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.