linnMäklaren Linn Jadehov har slagit upp dörrarna för Mäklarringens senaste bobutik, som ligger centralt i Falun. Linn Jadehov känner regionen väl. Hon är uppväxt i Falun och har tidigare arbetat som mäklare i Borlänge. Fortsatt hög efterfrågan på bostäder tror hon kommer känneteckna marknaden framöver. Ambitionen är att fortsätta växa.

– Både Falun och Borlänge är fantastiska platser så jag förstår att bostäder i regionen är väldigt eftertraktade just nu. Jag har fått ett varmt välkomnande av alla här på orten och hoppas att mitt starka engagemang för bostäder ska vara avgörande för de som planerar att sälja sin bostad. Målet är att expandera och knyta till oss fler kompetenta mäklare framöver, säger Linn Jadehov.

Läs mer

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.