ErikOlssonFMF:s ordförande, Erik Olsson, kommenterar marknadens utveckling efter Mäklarstatistiks släpp av de senaste siffrorna från bostadsmarknaden.  Han menar att känslan av en stark men nervös bostadsmarknad har tilltagit. Säljarna får samma höga försäljningspriser och lika många visningsbesökare men spekulanterna är lite mer avvaktande jämfört med tidigare.

”Den brutna Decemberöverenskommelsen har ökat ovissheten om hur skatter, sysselsättning, åtgärder mot hushållens bostadslån och annat som är viktigt för bostadsmarknaden blir i framtiden. Kortsiktigt gör det att marknaden blir lite mer avvaktande.”

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.