statDe senaste siffrorna från Svensk Mäklarstatistik visar att bostadspriserna fortsätter uppåt. Den senaste månaden har bostadsrätterna ökat med +3 procent och villor med +1 procent. På tre månader har bostadsrätterna stått stilla vilket är en normal säsongseffekt, medan villorna ökat med +1 procent. Årstakten är alltjämt hög, för bostadsrätter +14 procent och villor +11 procent. Dessa årssiffror överträffas i flera storstadsområden och många kommuner runt om i Sverige. 

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.