bjurrBjurfors går tillbaka till utgångspris efter tre år med accepterat pris. Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors, säger att accepterat pris fungerade för branschen när det infördes.

– I den marknad som nu råder i storstäderna ser vi att begreppet skapar fler frågor än tydlighet för våra spekulanter. Många har felaktigt uppfattat accepterat pris som ett fast pris. På den snabba marknad som råder idag, med litet utbud, stor efterfrågan, budgivningar och kraftiga prisökningar har vi sett slutpriserna öka till ofta långt över det accepterade priset. Detta har skapat otydlighet för spekulanterna om vad som gäller. Därför övergår vi nu till Utgångspris igen.

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.