Annika_Ahlberg_2015_webb
Foto: Mäklarsamfundet.

Annika Ahlberg börjar som förbundsjurist på Mäklarsamfundet. Hon kommer närmast från Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, skriver Mäklarsamfundet på sin hemsida.

– Vi är väldigt glada över att ha lyckats värva Annika Ahlberg till Mäklarsamfundet. Med sin långa erfarenhet av fastighetsmäklarjuridik och konsumentfrågor kommer hon att bli ett utmärkt tillskott till juristavdelningen, säger Jonas Anderberg, chefsjurist på Mäklarsamfundet.

Annika Ahlberg, som har arbetat på FMI sedan 2001, och dessförinnan med konsumentfrågor på både KOV och ARN, tillträder sin nya tjänst den 14 december i år.

Annika Ahlberg har också tingsmeritering från Motala tingsrätt.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.