annaAnna Lagerborg blir ny CTO (Chief Technonologi Officer) på Hemnet. Hon har drygt 20 års erfarenhet av ledande roller inom produktutveckling. Anna kommer närmast från spelbolaget NetEnt där hon ansvarade för ett team på flera hundra personer.

– Ett av mina viktigaste fokusområden är att sätta Hemnet på kartan bland produktutvecklare runtom i Sverige. Vår starka marknadsposition gör att vi har alla möjligheter att driva innovation i våra produkter och vår kultur innebär att vi provar oss fram till arbetssätt som passar oss. Det är en fantastisk miljö för att bygga och skapa, säger Anna Lagerborg.

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.