utomlandsAlltfler svenskar letar efter semesterbostad utomlands. Enligt Bovisions Utlandsbarometer är det främst i Italien och Frankrike som antal bostäder till salu ökat.

– Ska man köpa bostad utomlands är mitt råd att man gör det genom en svensk eller svensktalande registrerad mäklare. Juridiken och skattereglarna skiljer sig från land till land. Det är viktigt att köpet går genom någon som kan landets lagar och regler, säger Peter Rydås, vd på Bovision.

Läs mer

 

 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.