tanjaTanja Ilic är ny vd för Svensk Fastighetsförmedling. Hon har tidigare varit vd för bland annat Taxi Stockholm och kommer senast från Tacton Systems AB. Tanja Ilic tillträdde sin nya tjänst den 20 augusti 2015.

Svensk Fastighetsförmedling är en mäklarkedja som finns i hela landet och deras styrka ligger i den lokala närvaron och den är man säkra på att Tanja kommer att utveckla även i framtiden

– Jag är både stolt och glad över att ha fått förtroendet att leda Sveriges näst största fastighetsmäklarkedja. Tillsammans med våra 200 franchisetagare ser jag fantastiska möjligheter att utveckla vårt lokala erbjudande till kunderna i alla våra 230 bobutiker, säger Tanja Ilic, vd på Svensk Fastighetsförmedling.

 I nästa nummer av MäklarVärlden, som kommer ut fredagen den 29 oktober, hittar du en längre intervju med Tanja Ilic!

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.