Skärmavbild 2015-09-24 kl. 23.23.53Björkefors herrgård utanför Sunne ägs av Sveriges mest kända fotbollstränare, Sven-Göran ”Svennis” Eriksson. Herrgården har varit ute till försäljning i omgångar och har haft olika mäklare. Och nu är den ute på marknaden igen, skriver gp.se.

Fastigheten byggdes 1820 men totalrenoverades för cirka tio år sedan. För priset av 40 miljoner kronor får man en herrgård på tre plan med 12 rum och 7 badrum samt ett kök på 90 kvadratmeter med två vinkylare. Till fastigheten finns också en saltvattenpool med poolhus, gäststuga, tennisbana, med mera. Enligt gp.se skrev Selma Lagerlöf det sista kapitlet av Gösta Berlings saga här. 

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.