Skärmavbild 2015-09-21 kl. 20.51.38
Måndagen den 21 september presenterade finansminister Magdalena Andersson budgetpropositionen för 2016 vid en pressträff i Rosenbad.

Mäklarsamfundet kommenterar höstbudgeten, som regeringen presenterade igår. Under området Investeringar för fler jobb ligger satsningar och förändringar på bostadsområdet.
Bland annat menar Mäklarsamfundet att problemen på bostadsmarknaden är så uppenbara att det är med viss förvåning man kan konstatera att regeringen inte satsar tillräckligt. S
ituationen är akut på vissa orter och många människors vardag påverkas.

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.