rättelsFör någon vecka sedan puffade vi på hemsidan om en trea i Malmö på 80 kvadrat som såldes för 52 000 kronor per kvadratmeter. Vi skrev att det var en ny rekordnotering för i år. Men rekordet håller inte. Bjurfors Väster i Malmö hörde av sig till oss och berättade att man sålde en bostadsrätt på Limhamnsvägen 6 i Malmö med kontraktsdatum 1 juni – 15 för 56 709 kronor/kvadratmetern.

 

li200-95– Detta måste väl i så fall vara rekordpris? Konstigt att den blivit ouppmärksammad, säger ansvarig mäklare Li Wilhelmson.

MäklarVärlden beklagar publiceringen av de felaktiga uppgifterna.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.