poddKalle Nilvér, vd, på Booli.se och Josephine Linghammar, marknadsansvarig på samma sajt startar under hösten Bostadspodden för att dela med sig av sina erfarenheter från och diskutera bostadsmarknaden. 

De båda kommer under tio avsnitt att prata om aktuella ämnen på bostadsmarknaden. Första avsnittet är ett pilotavsnitt som också tar upp accepterade priser. Vad är egentligen ett accepterat pris och kommer det att finnas kvar i framtiden?

Frågor till bostadspodden kan ställas på Twitter under #bostadspodden eller på Boolibloggen.

Lyssna via iTunes

Lyssna direkt på webben

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.