Skärmavbild 2015-09-15 kl. 22.44.27En ny funktion att analysera fastighetsmarknaden lanseras av Värderingsdata. Funktionen Analys i VD Pro ger helt nya möjligheter till geografisk och statistisk analys av fastighetsmarknaden. Funktionen är framtagen i samarbete med företagets befintliga kunder och är nästa steg i den snabba utvecklingen av VD Pro.

– Den ökade digitaliseringen leder till enklare och billigare tillgång till information. För våra användare blir därför smarta analysverktyg för att förädla information allt viktigare för att hålla sig konkurrenskraftiga. Vi har sedan lanseringen av VD Pro 2011 legat i framkant inom förädling av fastighetsinformation och med Analys fortsätter vi att leda utvecklingen inom området, säger Henrik Olofson, produktägare VD Pro, Värderingsdata.

Läs mer

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.