Från vänster: Emma Wård och Maja Sellgren.
Från vänster: Emma Wård och Maja Sellgren.

HusmanHagberg adderar ännu en ort i Norrland till sitt rikstäckande nätverk. Och två etablerade mäklare har valt att ansluta sig till kedjan. De heter Emma Wård och Maja Sellgren och går från att vara anställda på två andra kedjor till att bli egna företagare och franchisetagare inom HusmanHagberg. Här kan du läsa mer om de båda som ser fram emot att få driva ett kontor i egen regi och som tycker att det är bra för orten att det blir fler aktörer för kunden att välja mellan.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.