uddevalla
Foto: Lundberg videoproduktion AB

Tre pooler, havsutsikt och en boyta på närmare 200 kvadratmeter. Huset i Lanesund i Uddevalla har slagit rekordet på antalet klick på Hemnet för i år och det gjorde det efter mindre än tre dygn.

Marika Ström på Svensk fastighetsförmedling kan sedan någon vecka tillbaka räkna in närmare 250 000 klick och otaliga Facebookdelningar om det numera omtalade huset i Lanesund, utanför Uddevalla. Enligt P4 Väst har över 70 000 människor klickat in sig på annonsen, vilket är dubbelt så många som klickade in sig på Zlatans hus under en och samma dag när det var till salu i Malmö.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.