colliers
Foto: Colliers

I London sålde mäklaren Colliers en smal gränd mellan två hus i stadsdelen South Kensington i somras. Enligt SvD trissade ett budkrig upp priset till över två miljoner kronor. Objektet är en 80 meter lång gångväg utan bygglov som används av den lokala befolkningen och som också fungerar som brandväg för en skola. I tomtens ena ändan hittar man det som gjorde köparna ivriga. Ett utrymme där det går att parkera en bil.

– Vi satte inget pris utan lät köparna bestämma själv, säger Annabel Haan, chef för fastighetsutveckling på Colliers till tidningen.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.