oler”Bostadsmarknaden är lite nervös – men stark.” Så säger Erik Olsson Fastighetsförmedling, när man kommenterar rådande bostadsmarknad. Man säger också att storstädernas bostadsbrist skapar ett efterfrågeöverskott som gör betalningsviljan är hög. Samtidigt är bland annat räntenivå, antalet sysselsatta och utvecklingen för disponibla inkomster extremt gynnsamma så att även betalningsförmågan är hög. Det ger höga bostadspriser.

”Vi får se hur höstbudget och debatten om hushållens bostadslån påverkar bostadsmarknaden.”

Läs mer

 

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.