Skärmavbild 2015-09-22 kl. 21.37.37I gårdagens tv-program på Kanal 5 ”Ett jobb för Berg” åkte programledaren Carina Berg till Manhattan för att ta reda på hur man blir en supermäklare – läromästare var stjärnmäklaren Fredrik Eklund. Carina Berg följde med Fredrik Eklund till lägenheten som Jennifer Lopez ville köpa. Han hjälpte Carina Berg att hitta sin egen stil, när hon skulle möta sina kunder.

Men trots Fredrik Eklunds alla mäklartips blir hans dom hård. Med glimten i ögat sa han ”Istället för att hålla monolog i trettio minuter…”Ja, gå in på Kanal 5 Play och titta på programmet, kul och lärorikt! Det hanns även med båtsightseeing och en afterwork.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.