obeI höst är det säljstart för 35 nya lägenheter på Blekingegatan i Stockholm ritade och inredda av arkitektkontoret Claesson Koivisto Rune. Kontoret har fått i uppdrag av fastighetsägarna Stockholmia att addera två våningar på en befintlig byggnad från 1960-talet. Påbyggnaden rymmer 20 nya lägenheter och under dessa renoveras och fräschas ytterligare 15 lägenheter upp. Projektet går under namnet Obelisken 29 och inflyttning är beräknad till slutet av 2015. Fastighetsmäklaren Fantastic Frank ansvarar för försäljningen med säljstart den 28 september.

 

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.