allaNu lanserar allabrf.se Sveriges främsta tjänst för att söka, analysera och jämföra bostadsrättsföreningar. Tjänsten erbjuder privatpersoner och företag en unik källa till ekonomisk information, kontaktuppgifter och fastighetsdata om bostadsrättsföreningar.

– Efter att ha köpt och sålt ett antal bostadsrätter insåg vi att det saknas en tillförlitlig informationskälla om bostadsrättsföreningar. Dessutom är informationen i årsredovisningar ofta bristfällig och svår att förstå. allabrf.se ger trygghet åt bostadsspekulanter i deras kanske livs största affär, säger Hampus Dahlstedt, vd, allabrf.se.

Läs mer!

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.