claudSiffror över medelpriser och prisutvecklingen från Svensk Mäklarstatistik kom i mitten av augusti.

I Danderyds kommun kostar en villa i genomsnitt 9 489 000 kronor. Följt av Lidingö där genomsnittsvillan kostar 8 715 000 kronor. I Norrtälje, som har de billigaste villorna i länet, ligger medelpriset på 2 341 000 kronor.

Klicka här och se vad Claudia Wörmann, analyschef Svenska Mäklarhuset, säger om de stora prisskillnaderna mellan billigaste och dyraste kommun i länet.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.