visningI Stockholm accepterar många som ska sälja sin bostad ett lägre pris för att slippa visning, en farlig trend för båda parter tycker Svenska Mäklarhuset när det jäktas för mycket inför ett så stort beslut.

Det är få saker som ligger oss så varmt om hjärtat som vårt hem. Vi vet vilken skillnad visningen gör och rekommenderar alltid våra kunder att genomföra en officiell visning. Med en visning är möjligheten betydligt större att säljaren får ut rätt pris och att köparen gör en genomtänkt affär, säger Monika Pirslin, marknadschef på Svenska Mäklarhuset.

För att visa att de verkligen brinner för det här med visningar, anordnade Svenska Mäklarhuset en riktigt extraordinär sådan: Sveriges Största Visning på Sveriges nationaldag … Läs mer!

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.