stevenspeilbergmalsell3
Foto: The Agency.

Stjärnregissören Steven Spielberg har sålt sin lyxvilla i exklusiva Broad Breach för 222 miljoner kronor. Enligt sajten My Home har villan i Malibu en egen privat strand och inkluderar grannar som Dustin Hoffman, Danny DeVito och Pierce Brosnan. Steven Spielberg har tidigare hyrt ut sin villa för den nätta summan 1, 2 miljoner kronor per månad.

Villans nya ägare heter Steve Gozini, en framgångsrik mäklare i Beverly Hills som tidigare bodde i O.J Simpsons hus. Bland annat har den nya villaägaren fått en egen biograf, nio badrum, en spaavdelning och ett bibliotek spritt över 673 kvadratmeter. Till villan hör även ett gästhus med två sovrum.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.