SBAB-logo_RGBSBAB har rekryterat Emma Persson och Claudia Wörmann som Boendeekonomer. De kommer att vara talespersoner för SBAB i frågor om bostadsmarknad, boende och boendeekonomi. Emma Persson har senast varit Nordeas privatekonom med fokus på ungdomar. Claudia Wörmann kommer närmast från en tjänst som analyschef hos Svensk Nyproduktion och dessförinnan som analysansvarig på Mäklarsamfundet. Hon har därmed lång erfarenhet av analys av bostadsmarknaden och är en välkänd kommunikatör.

Läs mer i nästa MäklarVärlden, som kommer ut fredagen den 11 september.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.