robban
Foto: tradera.com

Den folkkäre artisten Robert Broberg avled den 21 juli i år, efter flera års sjukdom. Enligt expressen.se lämnar han efter sig en bostadsrätt på Sveavägen i centrala Stockholm. Lägenheten är en takvåning, och är runt 100 kvadratmeter stor. Enligt mäklaren Ylva Ekelund på Edward & Partners går lägenheterna på adressen loss för 80 000 och 95 000 kronor kvadratmetern. Det innebär att värdet på lägenheten är mellan åtta och nio och en halv miljon kronor. Det är inte känt om lägenheten är belånad.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.