Hand drawing image of businessman. Business challenge

Hittills i sommar har solen lyst med sin frånvaro. Men när värmen har svikit har bostadsmarknaden varit het. Enligt den senaste rapporten från Svensk Mäklarstatistik har priserna de senaste tre månaderna ökat med tre procent, och räknat på ett år så har priserna på bostadsrätter stigit med 14 procent och elva procent på villor. Även marknaden för fritidshus har fått sig ett uppsving i sommar. Utbudet har blivit lägre samtidigt som fler verkar bli intresserade av att äga en sommarstuga. Antalet klick på fritidshus under juni månad i år var åtta procent högre jämfört med förra året

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.