fredrik-trollander201507150306w500rszww103-90
Fredrik Trolander.

HusmanHagberg expanderar och nu öppnar man upp två nya marknadsetableringar. Först ut är Mullsjö, där Fredrik Trolander är ny franchisetagare. Han är en av Mullsjö Habos mest erfarna mäklare, som nu tar nästa steg i karriären och går från anställd på en av ortens kedjor till att bli egen franchisetagare inom mäklarkedjan HusmanHagberg.

– HusmanHagberg är en kedja helt fristående från banker och försäkringsbolag. Det gör att mäklaren alltid kan ge råd som är bäst för kunden och ingen annan. Det finns ett äkta intresse i att kunderna ska bli nöjda. Efter varje affär får både säljare och köpare frågor från ett oberoende undersökningsföretag kring hur vi genomfört vår mäklartjänst. För oss mäklare blir det en bra återkoppling på vårt arbete. Idag är nio av tio kunder så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare och det känns ju fantastiskt bra att vara en del i detta, säger Fredrik Trolander.

elin-bornesater201507150300w500rszww103-90
Elin Bornesäter.

Nästa etablering är i Borlänge – HusmanHagbergs första etablering i Dalarna. Där har Elin Bornesäter, som tidigare varit mäklare inom en annan kedja i Ludvika, startat sitt egna företag under HusmanHagbergs varumärke.

– HusmanHagberg som varumärke och jag som mäklare har fått ett väldigt varmt mottagande på den lokala marknaden. Man var helt enkelt sugen på ett nytt varumärke som utmanar de etablerade aktörerna, säger Elin.

LennartHagberg_HusmanHagberg
Lennart Hagberg, vd HusmanHagberg.

– Vi är väldigt glada över att få med två så driftiga och duktiga personer som Elin och Fredrik. Extra roligt är det förstås att båda fått en riktigt bra start. Under hösten kommer de att få ytterligare fler kollegor på andra platser i Sverige, säger Lennart Hagberg, VD för fastighetsmäklarkedjan.

Han vill dock inte avslöja vilka orter som HusmanHagberg kommer att öppna upp på inom kort.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.