fredrik.liten_Enligt en kartläggning är Fredrik Eklund den mäklare som säljer de dyraste objekten i New York, det skriver Aftonbladet. De bostäder som Fredrik Eklund, och hans partner John Gomes, har listat till försäljning i år är värda 542 miljoner dollar, eller drygt 4,6 miljarder kronor. Enligt en sammanställning som fastighetsmagasinet The real deal.

Och därmed tar Eklund hem förstaplatsen bland alla de tusentals mäklarna på New Yorks heta bostadsmarknad – för andra året i rad.

– Det känns fantastiskt bra. Jag har arbetat väldigt hårt väldigt länge, säger Fredrik Eklund till Aftonbladet.

Jenny är publisher och ansvarig utgivare. Att arbeta med MäklarVärlden är fantastiskt givande, en spännande bransch där det händer mycket hela tiden. Ert arbeta handlar ju om folks bostäder – där de och vi lever våra liv - det är stimulerande att få följa och rapportera om. Efter att ha arbetat med tidningen sedan 2012 börjar jag lära mig mer om vad mäkla handlar om, ett utmanade och roligt jobb.