Skärmavbild 2015-07-01 kl. 11.06.26Det finns uppgifter om fler budgivare på Hemnet. Både Bonnier och Nordic Capital är intressenter, rapporterar DI.

I början av maj rapporterade MäklarVärlden och flera andra medier om att Schibsted lagt ett bud på Hemnet. Men sedan dess har två andra stora medieföretag visat intresse för att köpa bostadssajten. Swedbank och Svensk fastighetsförmedling har redan accepterat budet på 1,5 miljarder kronor. Enligt källor till DI kan Swedbank och Svensk fastighetsförmedling inte kliva av affären på kort sikt. Först den 30 september hävs förbudet att förhandla med fler budgivare.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.