Omslagsalj_m
I senaste numret av MäklarVärlden, i vårt Nyhetsbrev och på vår hemsida har man haft chans att tävla om Fredriks Eklunds nya bok ”Sälj!”. Jättemånga deltog och tre vinnare har nu korats!

Grattis säger vi till Annica Andersson på Mäklarhuset i Höllviken, Anders Nilsson på Residence Fastighetsmäkleri i Höllviken och Lena M Andersson på Bjurfors i Västra Frölunda. Varsin bok är på väg till er!

Rätt svar:

Akalla

Milla

Två miljarder dollar

Sigge

Stockholm och New York

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.