POSTER_MILAN_NEWS_2015_only_new_designsNu gör Claesson Koivisto Rune något de aldrig gjort förut, nämligen ett stort antal lägenheter. Projektet är beläget på Blekingegatan på Södermalm i Stockholm och går under namnet Obelisken 29. Det internationellt välrenommerade arkitektkontoret Claesson Koivisto Rune (CKR) har ritat om 15 lägenheter i ett befintligt hus från 1960-talet och adderat 20 nya etagevåningar med balkonger och terrasser på taket av byggnaden. Stor omsorg har lagts vid val av material som grön marmor och grönt glas.

Lägenheterna färdigställs under sommaren för inflyttning i slutet av 2015. Fantastic Frank Fastighetsmäkleri ansvarar för försäljningen med säljstart den 27 september. Den 2 september släpps hemsidan för Obelisken 29 med mer information och bilder. För att hållas sig uppdaterad om projektet, se www.obelisken29.se

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.