ölNär en exklusiv femrumslägenhet på Östermalm i Stockholm skulle visas härom dagen, gick det inte riktigt som mäklaren hade tänkt sig. Ett gäng ungdomar trängde sig in och gjorde sig extra hemmastadda. Enligt polisens rapport drack de öl, började laga mat i köket och vägrade att lämna lägenheten.

– Det var antagligen en konstgrupp som ville göra något för att få uppmärksamhet. Men just då var det inte så roligt, det är ju faktiskt någons hem, säger mäklaren till TT.

När polisen så småningom kom till platsen hade ungdomarna lämnat lägenheten. Händelsen utreds nu som olaga intrång och hemfridsbrott.

Lägenheten beskrivs som ett ”drömhem på en av Stockholms bästa adresser” och ligger fortfarande ute till försäljning för 14 miljoner kronor.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.