uppsalaÖver 600 spekulanter var på säljstarten av Brf Huvudkontor i Uppsala för att höra Riksmäklaren presentera ett nytt, spännande projekt.

– Det här är verkligen ett bostadshus utöver det vanliga, berättar Riksmäklarens vd Ulrika Lööf. Det som gör projektet unikt är, förutom det optimala läget, den höga boendestandarden och inte minst den fantastiska utsikten från den stora gemensamma takterrassen.

De 90 lägenheterna byggs på Väderkvarnsgatan, i ett kvarter med en utpräglad 30-talsprofil. Arkitekten Love Arbén har hämtat inspiration från ursprungsfastigheten, som tidigare var Hakonbolagets huvudkontor. Lägenheterna andas tidlöshet, modern elegans och hög boendestandard.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.