_G4B1882Idag har Riksmäklaren tre kontor i Uppsala och i Gränby C har de varit etablerade sedan år 2009. I samband med att flera aktörer i Gränby C byter lokal passar Riksmäklaren på att expandera och öppnar ett större kontor.

– Denna flytt möjliggör att vi kan rekrytera ytterligare fastighetsmäklare, säger Ulrika Lööf, vd på Riksmäklaren. Dessutom får vi större ytor att ta emot våra kunder på.

Invigningshelgen startar på torsdagen den 6 juni med ett event tillsammans med Boldarc. Besökarna kommer att få möjlighet att genom en virtuell visning se nyproduktionen av Englandshusen i Lindbacken, med hjälp av VR-headset.

Klicka här och läs mer om virtuella visningar i senaste numret av MäklarVärlden.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.