press_150626_3SBAB släpper en ny rapport där man utifrån de 70 000 värderingar som gjorts i deras app Värdeguiden skapat kartor över var de hetaste områdena finns på de lokala och regionala bostadsmarknaderna.

Bostadsrättspriser är ett betydligt hetare ämne än småhuspriser. Fyra av tio bostadsrättsägare är mycket intresserade av värdet på den egna bostaden mot bara en av fyra småhusägare. Skillnaden återspeglas även i statistik från appen Värdeguiden. Sannolikheten att din bostad har värderats av dig själv eller någon annan är dubbelt så hög om du bor i bostadsrätt, som om du bor i villa.

 Läs mer om SBAB:s statistik över 70 000 värderingar som gjorts under 2015 via den kostnadsfria appen!

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.