svensk fastighetSvensk Fastighetsförmedling öppnar bobutik i Västerås. Den nya bobutiken har kompetens inom bostadsrätter, villor, fritidshus, nyproduktion samt skogs- och lantbruk. I ryggen har man alla de resurser som det innebär att vara del i en av landets största fastighetsmäklarkedjor, med allt från juridiska tjänster, rikstäckande mark­nads­föring till ett omfattande spekulantregister.

Nya ägare och franchisetagare är Robert Olsson och Jonas Wahlström som arbetat för Svensk Fastighetsförmedling i Örebro under många år, som mäklare respektive franchisetagare. Övriga medarbetare är anställda mäklare och en assistent med erfarenhet av den lokala marknaden.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.