ingrid_eiken_2015_600px_0På Stockholms stadsmissions årsmöte i förra veckan valdes Ingrid Eiken, vd för Mäklarsamfundet in i styrelsen.

– För mig handlar det först och främst om ett ideellt engagemang i en samhällsviktig verksamhet. Men det finns också flera satsningar inom Stockholms Stadsmission som berör boendefrågor, bland annat Bostad först, Bostad ung och Boende för ensamkommande. Alla krafter behövs för att stärka människors framtidsmöjligheter, och det är en glädje att få medverka i ett sådant sammanhang, säger Ingrid Eiken.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.