soth
Foto: Sotheby’s.

Stjärnskådespelaren Johnny Depp säljer sin privata by utanför Saint Tropez. Plan de la Tour kan kallas för en by då den förutom huvudbyggnad även har flera gäststugor, bar och restaurang, swimmingpool och till och med ett kapell, allt omgärdat av ett idylliskt landskap med grönskande kullar.

Här hittar du 12 sovrum, lika många badrum och en boyta på över 900 kvadratmeter. Depp uppges också ha lagt ned mycket möda på att renovera och nyinreda flera av byggnaderna, till en total kostnad av 80 miljoner kronor.

Alla möbler samt ett stort antal personliga ägodelar som tillhört Johnny Depp ingår i det blygsamma priset 210 miljoner kronor, enligt annonsen hos fastighetsmäklaren Sotheby’s.

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.