Motorcycle symbol on gray background

Hells Angels säljer sin klubblokal i Toltorpsdalen i Mölndal kommun för fem miljoner kronor.

– Huset är i bra skick, säger kontorschefen Mats Wennermark till gp.se.

Egentligen är det Sverker Cassberg som är ansvarig mäklare för fastigheten – dock ska alla presskontakter gå via Mäklarringens kontorschef Mats Wennermark – och formellt är det fyra privatpersoner som säljer det 185 kvadratmeter stora huset längs Toltorpsgatan. Men alla i området vet att det är Hells Angels som disponerat huset.

–  Självklart är det så. Detta måste vara Toltorpsdalens mest kända fastighet, säger Mats Wennermark till gp.se.

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.