Attachment-1…Mathias Blomberg Hading, som efter att ha arbetat i åtta år som regionchef och mäklare på Skeppsholmen Sotheby´s nu börjar på Notar som regionchef för Skåne.

Notar storsatsar i Skåne och öppnar kontor i Ystad. Varför och när är kontoret klart?

– Att vi förr eller senare etablerar Notar i Skåne kommer nog inte som en överraskning, men att vi först etablerar oss i Ystad kanske gör det. Jag är själv boende i Ystad och har under de senaste fem åren arbetat mycket i denna stad likväl som över hela Österlen. Jag är därför övertygad om att den unika tjänst vi erbjuder för denna region är helt rätt och kommer vara eftertraktad. Det handlar om så mycket mer än en traditionell mäklartjänst. Vi ser också möjligheter att expandera Notar vidare upp mot Åhus och Kristianstad. Verksamheten drar igång i början av juli och kontoret öppnar i slutet av sommaren.

Varför byter du företag?

– Efter åtta år inom premiumsegmentet och två kontorsetableringar i Skåne känner jag att det är dags för en ny utmaning. Skeppsholmen ligger mig varmt om hjärtat och vi kommer att fortsätta att samarbeta i olika former även framöver. Att nu få möjligheten att applicera många av mina idéer och tankar i en ny verksamhet som Notar känns helt fantastiskt. Det finns enormt mycket att erbjuda alla kunder oberoende vad man vill köpa eller sälja.

Vad är det mer för spännande saker som Mathias Blomberg Hading och Notar har på gång i Skåne? Missa inte vårt nästa nummer av MäklarVärlden, som kommer ut fredagen den 11 september! Då får du veta det!! 

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.