restider_850pxRestider blir allt viktigare för den stressade storstadsmänniskan. När tiden är knapp och aktiviteterna många kan tiden det tar att ta sig till och från arbetet vara avgörande för bostadsvalet. Även utanför storstan och för arbetspendlare spelar restiden stor roll. Många tillbringar flera timmar varje år pendlande till och från jobbet. Minuter och sekunder som är viktiga. Därför har Hemnet byggt till restidsinformation under kartan i bostadsannonserna.

 

Läs mer!

Jonas Bergholm
Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.