herngrenRegissören, skådespelaren och komikern Felix Herngrens gård på Storsudret på Gotland är till salu. Felix Herngren köpte gården för 18 år sedan, men säljer nu på grund av att huset tar mycket tid och att tonårsbarnen inte är så intresserade av att följa med till Gotland längre, skriver Bertwigs Fastighetsförmedlings tidning Bostad Gotland.

Priset för bostaden, som nyligen är ombyggd och rymmer fem rum och kök på en yta av 150 kvadratmeter, är 4,9 miljoner kronor.

Mäklaren Leif Bertwig beskriver södra Gotland som den ”bästa, den vackraste och coolaste platsen som går att finna”.

Vill du se mer bilder, klicka här!

Jag gillar mitt jobb. Varför, kanske du undrar? Jo, ni är tillgängliga, kommer snabbt med kloka svar på mina frågor och ni tycker i regel att det är roligt och viktigt att vara med och synas i tidningen. Ni kommer också med bra tips på vad tidningen ska bevaka. Det är det korta svaret på varför jag gillar mitt jobb.